10 merkkiä siitä, että hän on rakastunut sinuun

Hän on ihastuttava, älykäs, kaunis, hauska ja kiltti. Kuinka kiltti tosin sinulle? Kysytkö itseltäsi tätä uudelleen ja uudelleen, koska hän on todellakin saanut tunteesi häneen syttymään? Nyt sinun pitää vain varmistaa, että pystyt pitämään liekin elossa… Jos päässäsi niin paljon pyörivä nainen sattuu sopimaan alla kuvattuihin asioihin, voit nukkua yösi rauhassa, tai vaan kierähtää toiselle puolelle ja suudella häntä. Hän on nimittäin sitten hulluna myös sinuun.

1. Hän käyttäytyy ujosti

Jopa erittäin älykkäät ja itsetietoiset naiset muuttuvat joskus ujoksi tai eksyvät pää pilvissä, johtuen mahassa lentelevistä perhosista. Ainoa syypää on lähellä seisova mies. Posket alkavat punoittaa (verenpaine kasvaa oikeasti), ja on melkeinpä mahdotonta pitää katsekontaktia. Paras ystävä saattaa seistä jossain lähellä, pyöritellen silmiään tälle ilmiselvälle hallinnan menetykselle.

2. Hän kyselee kysymyksiä erittäin kuulustelevalla tavalla

Hän haluaa tietää K-A-I-K-E-N, eikä voi sille oikein mitään. Tästä johtuen hän kyselee kaikenlaisia kysymyksiä elämästäsi, tarinastasi, tavoistasi ja unistasi jopa erittäin kuulustelevaan sävyyn. Hän myös sattuu muistamaan jopa oudoimmat yksityiskohdat: ”Mutta sinähän sanoit että…”

3. Hän antaa jatkuvasti sinulle ”koska hän haluaa” -tyyppisiä lahjoja

Hän yllättää sinua jatkuvasti “koska hän haluaa” -tyyppisillä lahjoilla. Kyseessä ei ole mikään erityinen tilanne, mutta lauseenalun ”koska hän”, voisi lopettaa sanoin ”koska hän haluaa tehdä sinut onnelliseksi”. Ja koska hän ajattelee sinua, kun ette vietä yhdessä aikaa, ja hän haluaa antaa sinulle jotain. Syy saattaa myös olla, että hän pitää t-paitaasi liian huonona ja haluaa ostaa sinulle uuden siitä johtuen. Loppupeleissä tilanne on kuitenkin sama: hän on rakastunut.

4. Hän näyttää mustasukkaisuuden merkkejä

Olet menossa perjantaina baariin työpaikallesi tai kurssille, ja yhtäkkiä hänen ilmeensä muuttuu melko jäykäksi. Vai nostaako hän kulmakarvojaan, kun mainitset naispuolisen kaverin tai ex-tyttöystäväsi? Hän varmasti vihaa tätä ominaisuutta itsessään, mutta mustasukkaisuutta ei voi aina peittää. Tässä tapauksessa sitä ei voi peittää siksi, että hän pelkää menettävänsä sinut.

5. Hän on huolissaan sinusta

Kommentit, kuten “ajathan turvallisesti” ja “ota mukaan takki” ovat merkkejä, että hän välittää turvallisuudestasi ja terveydestäsi. Tämä voi helposti mennä hieman ”äitityyliseksi” kun nainen on rakastunut, mutta voit olla varma, että tämä nainen tulee pelastamaan sinut, jos törmäät ongelmiin: hän auttaa varmasti nimittäin niiden selvittämisessä.

6. Hän on aina saatavilla

Hän sanoo, että olisi superkiireinen töissä, ja että kalenteri on täynnä. Silti jollain ihmeen kaupalla hän onnistuu löytämään aikaa sinun näkemiseen, ja vaikuttaa hieman masentuneelta, jos hänen täytyy olla pois luotasi. Hän yksinkertaisesti priorisoi sinua.

7. Hän on oma cheerleaderisi

Hän tukee sinua kaikissa projekteissasi ja suunnitelmissasi ja puhuu sinusta kauneimmin ikinä. ”Koko maailmassa ei ole parempaa pizzaa kuin mieheni kotitekoinen pizza” tai ”totta kai pystyt selvittämään tämän haasteen, nimittäin jos sinä et pysty, niin kuka ihme pystyy?”… Hänen silmissään olet menestynyt, ja hän nauttii juhlia onnistumisiasi, sekä pieniä että suuria.

8. Hän rakastaa tehdä sinuun vaikutuksen

Hän näyttää sinulle parhaan version itsestään, sillä hän on täällä pysyäkseen, mutta hän haluaa myös juuri sinun tunnustusta, ja tästä johtuen näkee asioihin vaivaa. Vaivaa hänen itsensä suhteen ja myös kaiken muun suhteen.

9. Voin tehdä sen tämän miehen puolesta…

Hän tekee enemmän kuin mielellään palveluksia sinulle, kun hän saa vain siihen mahdollisuuden. Älä siis ylläty, jos hän varaa lippuja tai tekee varauksia tapahtumiin, joista olet joskus maininnut pitäväsi: jalkapallomatsit, rock-keikat tai gourmet-illalliset.

10. Hän on onnellinen

Vaikka hän myöntäisi, että päivä on ollut rankka, niin hänen silmänsä silti hymyilevät ja hän on yleisellä tasolla aina iloinen ja hyvällä päällä. Tämä johtuu siitä, että hän nauttii seurastasi, eikä anna jokapäiväisen arkisen hälinän pilata iloa, jonka hän saa kanssasi olemisesta. Hän on hulluna sinuun.

Oletko valmiina tekemään rakkaudesta tärkeää?

Rakkaus ei tule koputtamaan kotiovellesi. Ainutlaatuinen matchmaking-tekniikkamme auttaa sinua kuitenkin löytämään juuri sen erityisen henkilön, jonka kanssa voit jakaa elämäsi. Vastaa kysymyksiin, niin selvitämme kuka olisi paras matchi juuri sinulle.

Luo ilmainen profiili
Emilia JustKissiltä

Anna minun auttaa täydellisen matchin löytämisessä ❤️

Oletko mies vai nainen?

Valitettavasti tämä verkkosivusto käyttää ominaisuuksia, joita selaimesi ei tue.

Päivitä Firefox, Chrome, Safari tai Edge uudempaan versioon ja kaikki on valmista.