7 kysymystä mitä kannattaa kysyä itseltä, jos miettii kannattaisiko treffiseuraa nähdä uuteen otteeseen ensitreffien jälkeen

1. Millainen oli ensimmäinen katsekontakti?

Olette tekstanneet keskenänne, ja nyt olette viimein valmiina näkemään toisenne. Juuri ennen treffejä koitte molemmat olevanne hieman mukavuusalueen ulkopuolella, eikö niin? Hermostuneisuus voi saada ihmiset näyttämään epävarmoilta ja vastaavasti vähemmän houkuttelevilta. Miltä se ensimmäinen katsekontakti kuitenkin tuntui? Saiko se sinut hymyilemään korvasta korvaan, vai tuliko halu purra huulta? Oliko hän juuri sellainen kuin olit kuvitellut, vai hämmennyitkö näkemisestä? Oliko kokemus yleisellä tasolla hyvä vai huono?

2. Sujuiko keskustelu helposti?

Hyvä tai huono kemia kahden ihmisen välillä on hieman määrittelemätön tunne, jota voi olla vaikea kuvailla. Joskus "klikkaamme" välittömästi tapaamiemme ihmisten kanssa, kunnes toisinaan etäännytämme itsemme helpommin. Nämä sympatiat ja antipatiat voivat olla joskus mahdottomia selittää. Miltä sinusta tuntui ensitreffeillä? Tuntuiko se sulavalta ja virheettömältä keskustelulta, vai tuntuiko, että piti väkisillä keksiä jotain, mistä puhua? Halusitko kuunnella treffiseurasi juttuja?

3. Oliko välillänne fyysistä kosketusta lainkaan?

Fyysinen houkutus on vaikeasti hallittava asia, joten kun sitä tapahtuu, voi tuntua melkein mahdottomalta vastustaa toisen koskemista. Ja nämä "vahingossa" tehdyt kosketukset, kuten käsi joka menee vahingossa treffiseuran käden päälle tai olkapääkosketus, ovat kaikki osana hyvää flirttailua. Jos sinusta ei tuntunut siltä, että haluaisit tehdä tällaisia asioita treffiseurasi kanssa laisinkaan, etkä edes yrittänyt kuvitella millaista olisi suudella häntä, niin se kertoo itsessään jo melko paljon, eikö niin? Toisaalta, jos se jäi harmittamaan, että et saanut mahdollisuutta päästä treffiseuraasi lähemmäksi treffien aikana, niin kannattaa harkita hänen näkemistään toiseen otteeseen.

4. Nauroitteko yhdessä?

Olette tutustuneet toisiinne profiilien välityksellä ja kirjoittamien asioiden avulla tekstauksen pohjalta. Täyttikö tapaaminen odotukset? Oliko samankaltaisuuksia kiinnostuksissa, arvoissa ja asenteissa? Ja nyt, erittäin tärkeä kysymys: nauroitteko yhdessä? Fyysinen houkutus on harvoin pitkään kestävää, jos ette ole samalla sivulla huumorin ja muiden tärkeiden asioiden kanssa.

“Sokeus voi joskus olla voimakkaampaa kuin syyt tehdä jotain.”

5. Onko kompromisseja liikaa?

Okei, eli treffiseurasi näyttää uskomattoman hyvältä ja ensitapaaminen meni hyvin. Onko se kuitenkaan tarpeeksi saadakseen sinut hyppäämään pää edellä seikkailuun? Noh, se voi hyvinkin mennä myös niin... Yritä kuitenkin muistaa, että tulet olemaan hyvin epäonnellinen jos päätät lähteä pää edellä mukaan, ja sitten toinen puolisko suunnitteleekin opiskelevansa Brasiliassa, kun sinulla taas on hyvä työ Helsingissä... Sokeus voi joskus olla voimakkaampaa kuin syyt tehdä jotain. Jos sinulla on esimerkiksi unelma perheen perustamisesta, ja treffiseurasi ei halua (enempää) lapsia, niin asiat ovat melko haastavia jo ennen kuin ne ehtivät alkaakaan. Parisuhde koostuu kompromisseista, mutta jos niitä on liikaa ja ne ovat liian suuria, niin matkasta tulee varmastikin hyvin lyhyt.

6. Menetitkö ajantajun?

Meneekö aika nopeasti? Noh, siinä on kiistattoman hyvä merkki onnistuneista treffeistä. Jos olet yhtäkkiä huomannut, että treffeille omistamasi aika on kulunut jo aikapäiviä sitten, tai jos olet joutunut pidentämään pysäköintiaikaasi tai viivyttämään junamatkaa kotiin, niin olet selkeästi nauttinut treffiseurasta. Oliko kuuntelemisen ja puhumisen tasapaino kunnossa? Puhumisen lisäksi toisen asioiden kuuntelemisen halu on kristallinkirkas merkki siitä, että tässä saattaa kuin saattaakin olla jotain.

7. Huomaatko ylitsevyöryvää ilon tunnetta?

Tuntuiko siltä, että haluat kävellä vai lentää takaisin kotiin treffien jälkeen? Halusitko oikein vihellellä? Hymyilitkö ohikulkeville ihmisille, vai et? Entäpä päivä sen jälkeen? Täyttikö treffiseurasi ajatuksesi, vai etkö ajatellut häntä ollenkaan? Joskus nimittäin vaaditaan paljon enemmän kuin samat mielenkiinnonkohteet ja asenteet. Ne saattavat riittää hyvään ystävyyteen, mutta parisuhde vaatii kipinää. Jos koit ylitsevyöryvää ilon tunnetta treffien jälkeen, mitä vielä oikein odotat?

Oletko valmiina tekemään rakkaudesta tärkeää?

Rakkaus ei tule koputtamaan kotiovellesi. Ainutlaatuinen matchmaking-tekniikkamme auttaa sinua kuitenkin löytämään juuri sen erityisen henkilön, jonka kanssa voit jakaa elämäsi. Vastaa kysymyksiin, niin selvitämme kuka olisi paras matchi juuri sinulle.

Luo ilmainen profiili
Emilia JustKissiltä

Anna minun auttaa täydellisen matchin löytämisessä ❤️

Oletko mies vai nainen?

Valitettavasti tämä verkkosivusto käyttää ominaisuuksia, joita selaimesi ei tue.

Päivitä Firefox, Chrome, Safari tai Edge uudempaan versioon ja kaikki on valmista.