Teemme rakkaudesta tärkeää.

Rakkaus on tärkein asia maailmassa. Kaikki ihmiset ansaitsevat jonkun, jonka kanssa jakaa elämänsä. Siksi olemme vuodesta 1999 lähtien olleet omistautuneita kyvyllemme koota juuri oikeanlaiset sinkut yhteen oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

JustKiss on tarkoitettu sinulle, joka on kyllästynyt deittailuun ja valmis etsimään jonkun, jonka kanssa jakaa elämäsi. Ainutlaatuisen matchmaking-tekniikkamme avulla on helppo löytää henkilö, jonka kanssa sinulla on parhaat mahdollisuudet upeasta suhteesta nauttimiseen.

Tanskassa vuonna 1999 perustettu yritys oli yksi nettideittailun varhaisista tienraivaajista. Tuomme vuosittain tuhansia onnellisia sinkkuja yhteen, ja saamme jatkuvasti kiitoskirjeitä onnellisilta ihmisiltä, jotka ovat saaneet paljon paremman elämänlaadun löydettyään täydellisen matchin kauttamme. Pääkonttorimme on Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on toimistoja myös Ison-Britannian Lontoossa sekä Ukrainan Kiovassa.

Työmme perustuu ydinkäsitykseen siitä, että rakkaus on tärkein asia maailmassa. Rakkautta on monia muotoja. Voit rakastaa perhettäsi, lemmikkiäsi, ystäviäsi ja itseäsi. Useimmat meistä ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että romanttinen rakkaus on yksi vahvimmista ja tärkeimmistä asioista meille ihmisille. Juuri sellaisen rakkauden puolesta taistelemme yrityksenä joka päivä, ja se motivoi meitä tulemaan jatkuvasti paremmiksi. Emme yksinkertaisesti ole tyytyväisiä, ennen kuin kaikilla ihmisillä on joku, jonka kanssa jakaa elämänsä.

Jos tarvitset apua palvelumme käytössä, voit lähettää meille viestiä tästä.

Tee rakkaudesta tärkeää:

 • Aito kokemus.

  Aito kokemus.

  Olemme täällä juuri sellaisia ihmisiä varten, jotka ovat valmiita löytämään jonkun, jonka kanssa jakaa elämänsä. Jäsenenä tapaat muita jäseniä, joiden tarkoitusperät vastaavat omiasi.

 • Yli 20 vuoden ajalta kokemusta.

  Yli 20 vuoden ajalta kokemusta.

  Olimme ensimmäisiä deittipalveluja koko maailmassa. Kokemuksemme rakkaudesta, deittailusta ja suhteista on vertaansa vailla. Se on myös kokemusta, josta myös sinä voit hyötyä, kun tulet jäseneksi.

 • Autamme sinua alusta loppuun asti.

  Autamme sinua alusta loppuun asti.

  Meillä on erittäin avulias asiakaspalvelu, joka on käytettävissä 7 päivää viikossa ja joka vastaa aina 48 tunnin sisällä. Et ole koskaan yksin, sillä olemme täällä opastamassa sinua koko matkan ajan.

Emilia JustKissiltä

Anna minun auttaa täydellisen matchin löytämisessä ❤️

Oletko mies vai nainen?

Valitettavasti tämä verkkosivusto käyttää ominaisuuksia, joita selaimesi ei tue.

Päivitä Firefox, Chrome, Safari tai Edge uudempaan versioon ja kaikki on valmista.